Lampe Berger

De producten van Maison Berger zijn te koop bij het WarenHuis, Beekstraat 54, in Weert!

Een lampe Berger aansteken is een ritueel voor het welzijn. Met enkele gebaren kunt u de magie activeren.

Maison Berger, een rijke en gevarieerde collectie

Maison Berger is er voor wie graag een persoonlijk tintje wil toevoegen aan zijn huis. Met een geparfumeerde sfeer en een decoratief object dat past bij uw stijl heeft u een succesformule in handen. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; de collectie van Maison Berger heeft altijd een model te bieden voor ieder interieur. Van helder glas met de zuivere strakke lijnen tot mooi gestileerde en uitgebreide kleurige vormgeving, de glazen modellen zijn tijdloos en geven een onvergelijkbare glans aan uw interieur. De porseleinen modellen vallen meer in de smaak voor in een klassieke stijl, met mooie sierdoppen in warme kleuren.

Maison Berger, expert parfumeur

Op de tweesprong tussen traditioneel en modern onderscheidt Maison Berger zich als een opvallend merk op het gebied van huisgeuren. In de jarenlange zoektocht is Maison Berger er meer dan ooit van overtuigd dat geuren niet gebruikt mogen worden om onaangename geuren te verbergen, maar om een vleugje poëzie toe te voegen aan een gezuiverde omgeving.

Meest gestelde vragen

Welk parfum kan ik gebruiken?

Gebruik alleen de Parfums de Maison van Lampe Berger. Elk ander product kan de brander beschadigen en de lamp kan gevaarlijk worden. Voeg geen etherische oliën of andere parfums toe.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen?

Het Parfum de Maison van Lampe Berger is een ontvlambaar product en moet dan ook voorzichtig worden behandeld. Keer het niet om, het kan uw meubels beschadigen. Wanneer u de brander heeft aangestoken, blijft u liefst in de buurt.

Wanneer moet ik de brander (lont) vervangen?

Lampe Berger raadt aan uw brander jaarlijks of na 200 keer gebruik, te vervangen. Indien u hem lange tijd niet gebruikt, bijvoorbeeld met vakantie of tijdens de zomermaanden, haal dan uw brander uit de vloeistof om elk risico van verstopping te voorkomen. Verstoppingen verslechteren een goede verbranding.

Hoe lang mag een lampe Berger blijven werken?

Niet langer dan nodig is om te reinigen en parfumeren. 20 minuten per 20m² is voldoende.

Hoe kan ik het beste het parfum vervangen?
Vul de lampe Berger met 50 ml. neutraal en laat hem 20 minuten werken. Als de brander is afgekoeld, vult u de lampe Berger met het nieuwe huisparfum, zonder het peil van 2/3 van het maximum van vulling te overschrijden. Meng de parfums niet, tenzij het met neutraal is.